Coworking

Samen kun je meer

Wil je samen met andere professionals of met studenten werken aan nieuwe projecten? Dat kan OP1. De open ruimte zorgt ervoor dat je elkaar ontmoet en dat er nieuwe ideeën en verbindingen ontstaan.

Ruimte voor verbinding en coworking

OP1 biedt ruimte voor verbinding en coworking. Je ziet en spreekt anderen aan lunch- en leestafel, je kunt ideeën uitwisselen in de loungehoek of nieuwe contacten leggen bij het halen van een kop koffie.

Leven in de brouwerij

OP1 is onderdeel van het Kulturhus dat plaats biedt aan verschillende maatschappelijke organisaties. Met een bibliotheek en een gezellig koffie- en lunchroom van de Parabool heeft het gebouw een levendig en open karakter.

Flexibel

Het mooie van OP1 is dat je niet vastzit aan langlopende huurcontracten. Tegen een aantrekkelijk tarief maak je gebruik van een professionele ruimte, zo vaak en zo lang als jij dat nodig vindt. Dus ideaal voor projecten.

Activiteiten

OP1 worden verschillende activiteiten of bijeenkomsten georganiseerd. Bijvoorbeeld een workshop of lezing. Heb je zelf een goed idee? Kom het gerust uitvoeren OP1, we hebben prima ruimtes en alle faciliteiten in huis.