De 4 betaal gateways waarvan kleine bedrijven zich moeten weten

Een betaalgateway is een toepassing die betalingen voor e-businesses, online retails, baksteen- en mortelbedrijven en meer mogelijk maakt. Het is virtueel gelijkwaardig aan het fysieke verkooppunt dat in veel winkels is gevestigd.

Het versleutelt vertrouwelijke informatie, zoals credit- en debetkaartnummers, om er zeker van te zijn dat de gegevens die worden doorgegeven tussen de klant en de handelaar vertrouwelijk en veilig zijn.

1. Adyen

Adyen is een populaire, open source betaaloplossing waarvan de infrastructuur voldoet aan de hoogste normen van veiligheid, integriteit, stabiliteit en business consulting.

Adyen heeft meer dan 7.000 klanten en is particulier bezit een daarvan is protranstech.com. De kosten die Adyen in rekening brengt voor de verwerking bedragen $0,13 en voor de betalingsmethode is het $0,26 voor de Verenigde Staten. Er zijn verschillende kosten voor verschillende kaarten en verschillende landen.

Adyen gebruikt rijke data om inkomsten te genereren en biedt een volledig scala aan mobiele betaalmogelijkheden om uw service aantrekkelijker te maken. Deze omvatten, onder andere, alle belangrijke kaartsystemen en mobiele portemonnees zoals Apple Pay en Android Pay.

2. Skrill

Skrill is een relatief nieuwe, maar zeer succesvolle Britse betalingsdienst die zowel voor bedrijven als particulieren is ontworpen. Met behulp van deze dienst kunt u internationale transacties uitvoeren en betalen voor producten en diensten, waar ter wereld u ook bent, en vanuit uw eigen mobiele apparaat met een speciale applicatie.

Skrill maakt verschillende betalingstransacties mogelijk zoals creditcards, contant geld en e-mail-transacties. Het enige wat u hoeft te doen is u aan te melden op het web en gebruik te maken van de diensten.

Op dit moment ondersteunt Skrill meer dan 30 verschillende valuta’s en maakt het mogelijk om zich te richten op kopers voor uw producten en diensten over de hele wereld.

3. Paypal

PayPal werd opgericht in december 1998 en biedt nu diensten aan op meer dan 200 markten over de hele wereld. Op dit moment heeft het meer dan 237 miljoen actieve rekeninghouders met verschillende platforms, waaronder Braintree, Venmo en Xoom.

Paypal staat de handelaar en de consument toe om een transactie uit te voeren in meer dan 100 valuta’s, fondsen kunnen worden opgenomen in 56 valuta’s en saldi in 25 valuta’s op hun Paypal geregistreerde rekening houden.

Paypal bedient meer dan tweehonderd markten en heeft een verschillend prijsmodel in verschillende landen. Het bereikte 7,6 miljard transacties in het jaar 2017.

4. Amazon Pay

Amazon Pay is een online betalingsverwerkingsservice van Amazon Pay, eigendom van Amazon. Deze dienst is in 2007 gelanceerd.

Na een decennium is het nu in 8 landen actief. Amazon Payments is speciaal ontworpen voor online retailers en verkopers die hun kopers een vlotte winkelervaring willen bieden.

Amazon rekent zijn tarieven aan op basis van transacties en op basis van de grenzen. De binnenlandse verwerkingskosten bedragen 2,9% en een autorisatievergoeding van $0,30 + belasting en grensoverschrijdende kosten voor verwerking bedraagt 3,9% en hetzelfde geldt voor de autorisatiekosten.

A-Z garantie en beschermingsplan. Amazon staat bekend om het implementeren van zeer strikte protocollen als het gaat om informatiebeveiliging. Het systeem van Amazon beschikt over een geroemde beveiligingsconfiguratie die ook fraudeopsporing en bescherming van de handelaars omvat.