Dingen die je kan doen met een drone

Drones voor het golfen

Drones kunnen worden gebruikt om fantastische video’s van de golfbaan te verzamelen voor marketingdoeleinden. Drones kunnen door golftoeschouwers worden gebruikt om het spel vast te leggen op een manier die voorheen niet mogelijk was.

Drones kunnen van grote waarde zijn voor golftrainers en profs, omdat ze werken aan het verbeteren van het golfspel.

Drones red

Onroerend goed

Makelaars kunnen met behulp van drones prachtige videorondleidingen en foto’s van hun eigendommen maken. Kijk op https://dronefotograafnederland.nl/ voor meer informatie. Het gebruik van een drone om videobeelden van bijzonder grote objecten vast te leggen wat het ook gemakkelijker maakt om gebieden vast te leggen die tijdens een show enigszins moeilijk te voet te bereiken zijn.

Ook bedrijven die diensten aan huis verlenen, kunnen hier hun voordeel mee doen. Buitenhuisinspecties kunnen nu worden uitgevoerd met een drone, wat de inspecteurs tijd, energie en aansprakelijkheid bespaart.

Windenergie-ingenieurs kunnen inspecties uitvoeren op windturbines en turbinestukken zonder zware hijsmiddelen mee te nemen of mensen te laten lopen op verwondingen.

Inspecties

Drones kunnen nuttig zijn voor verschillende soorten inspecties. Zo kunnen oliemaatschappijen met drones pijpleidingen in afgelegen gebieden inspecteren met behulp van drones.

Drones kunnen ook gebruikt worden om in real time de milieuverschillen bij elk gat te berekenen.

Landbouw

Drones maken het voor boeren mogelijk om de hydratatieproblemen aan te pakken door het watergehalte van de bodem te meten. Dit kan boeren helpen om te bepalen of ze problemen hebben met de afwatering of irrigatieproblemen. Drones kunnen ook worden gebruikt om boeren te helpen meten hoe snel hun gewassen in afgelegen gebieden groeien.

Drones kunnen worden gebruikt om de aanwezigheid van gewasvernietigende insecten te detecteren en vervolgens zelfs hypernauwkeurige pesticidetoepassingen toe te passen in plaats van het besproeien van een volledig veld.

Een drone kan hoge kwaliteitsvideo’s opnemen van elke verbinding, ondersteuning, scheur en spleet op een brug die grondiger kunnen zijn dan wat een menselijke ingenieur in de praktijk kan doen vanwege omgevingsvariabelen en veiligheidsbeperkingen.