Faciliteiten

Uitgebreide faciliteiten OP1

OP1 is ingedeeld in verschillende ruimtes. Je kunt er in stilte werken in een afgesloten ruimte, het is mogelijk om met twee of meer personen aan een tafel te werken en er zijn grotere ruimtes voor vergaderingen en presentaties. Neem een kijkje OP1

Ingang

De ingang voor gebruikers van OP1 is aan de buitenkant van het Kulturhus, aan de kant van de Passage (straatje tussen Albert Heijn en Grote Markt).

 

Receptie

OP1 is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur. Er is een centrale receptie waar altijd iemand aanwezig is om jou en andere bezoekers te ontvangen en vragen te beantwoorden. Je kunt hier ook je post laten bezorgen of achterlaten om te posten. In overleg kan de receptionist je mogelijk ook met andere werkzaamheden ondersteunen.

Parkeren

OP1 ligt in het centrum van Raalte, dus (betaalde) parkeermogelijkheden genoeg. Het meest dichtbij en handig omdat je achteraf betaalt, is Parkeergarage ’t Schip. Maar ook de Marktstraat of de Molenhof zijn prima te doen. Klik hier voor een plattegrond en parkeertarieven.

Gezonde werkplek

OP1 kun je rekenen op een gezonde werkplek. Met genoeg licht, een goed luchtklimaat en uiteraard met ergonomisch verantwoord kantoormeubilair.

 

Het oog wil ook wat

De ruimtes zijn met professionele designers ontworpen en ingericht. Het resultaat mag er zijn! OP1 kun je met trots afspreken met (nieuwe) klanten of relaties.

Internet

OP1 heeft een glasvezelverbinding dus supersnel en stabiel internet. Bij de receptie ontvang je een ticket waarmee je snel en gemakkelijk inlogt op het beveiligde netwerk.

Gratis koffie & Wi-fi

Voor iedereen met een OP1-abonnement is er gratis koffie en thee en je hebt een uitstekende Wi-fi verbinding.

Handige lockers

Even een boodschap doen en je laptop opruimen? Of morgen terugkomen en geen zin om met al je spullen te slepen? Gebruik dan één van onze handige en goed beveiligde lockers.

Vergaderen

OP1 vind je goed uitgeruste vergaderruimtes voor kleine en grote groepen (tot maximaal 35 personen). Met beamer, scherm en flip-over. Je huurt de ruimte per uur of per dagdeel voor een aantrekkelijke prijs en je krijgt korting als abonnementhouder.

Online reserveren

Kijk thuis of onderweg of er ruimte is en reserveer direct een werkplek of vergaderruimte.

Catering

Op de begane grond is de koffie- en lunchroom van De Parabool. De Parabool kan ook de catering OP1 verzorgen. Van een zakenlunch tot een hapjesbuffet voor een bijeenkomst. Allemaal te regelen via de receptie.

Copy & print

Bij de receptie bestaat binnenkort de mogelijkheid om met je eigen toegangscode te kopiëren, printen, faxen en scannen.

Toegangsbeveiliging

Bij een abonnement krijg je een toegangspas waarmee je (binnen de openingstijden) eenvoudig toegang krijgt tot het gebouw. Pasje verloren? Neem contact op met de receptie.