Waar zijn beveiligingscamera’s goed voor?

Bewakingscamera’s houden uw huis in de gaten, zowel van binnen als van buiten, en fungeren als een extra paar ogen en oren om uw eigendommen in de gaten te houden. Bij Hikvision CCTV kun je voor de beste prijzen kwalitatieve beveiligingscamera’s verkrijgen.

In deze gids kijken we naar de voordelen van het installeren van binnen- en buiten beveiligingscamera’s, van hun potentieel om criminelen af te schrikken tot andere toepassingen zoals huisdier- en babymonitoren.

Wat zijn overige toepassingen van thuisbewakingscamera’s naast het voorkomen van inbraak?

De huidige huisbeveiligingscamera’s zijn multifunctioneel en kunnen worden gebruikt voor veel meer dan alleen het controleren van uw eigendommen op indringers. Hier zijn slechts een paar andere toepassingen voor bewakingscamera’s:

Babyfoon

Zet een binnencamera op in de kamer van uw baby en bekijk een live-feed waar u ook bent, zolang u maar een internetverbinding heeft. U hebt een camera nodig die 24 uur per dag en 7 dagen per week kan opnemen en die moet worden aangesloten, maar zolang hij tweewegsaudio heeft en waarschuwingen over geluid of beweging uitzendt, werkt hij als een betrouwbare monitor.

Huisdier Cam

Binnen en buiten camera’s kunnen worden gebruikt om een oogje te houden op uw honden, katten, kippenhok of konijnenhok. Sommige camera’s kunnen u specifiek waarschuwen voor het geluid van een blaffende hond, zodat u met uw huisdier kunt praten met een tweerichtingspraatfunctie.

Wildlife Cam

Plaats een batterijgevoede camera met nachtzicht aan het einde van uw tuin en houd een oogje op destructieve herten of roofdieren, of geniet van de bezienswaardigheden en geluiden van de nachtelijke natuur op uw terrein.

Slimme Home Trigger

Als u andere slimme huishoudelijke apparaten in uw huis hebt, kan uw camera ermee worden gekoppeld, zodat ze automatisch kunnen reageren. Zo kan de bewegingssensor in een buitencamera bijvoorbeeld binnenshuis slimme lichten laten branden als hij beweging in uw oprit detecteert wanneer u thuiskomt.

Lees ook: 3 Goede redenen om een elektrische vierwieler te kopen