Wat is Condyline 2019

Condyline wordt gebruikt om bepaalde soorten wratten aan de buitenzijde van de penis te verwijderen. De gel wordt ook gebruikt om wratten tussen de geslachtsdelen en het rectum te behandelen, de oplossing is dat niet. Noch de gel, noch de oplossing wordt gebruikt om wratten te behandelen die in het rectum, de vagina of de urinegangen in de penis (mannelijk) of de vagina (vrouwelijk) voorkomen. Condyline werkt door de huid van de wrat te vernietigen.

Voor het gebruik van Condyline

Bij de beslissing om een geneesmiddel te gebruiken, moeten de risico’s van het gebruik van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goede dat het geneesmiddel zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zullen nemen. Voor dit geneesmiddel moet het volgende worden overwogen:

Waar is Condyline verkrijgbaar?

U kunt het bij uw huisarts krijgen. Veel mensen schamen ervoor om met genitale wratten naar de huisarts te gaan, dus een ander manier is als u veel Condyline bestellen? ApotheekOnline.net. Via deze site gaat alles heel discreet, je hebt geen recept nodig.

Opletten met Allergieën

Vertel uw arts of u ooit een ongebruikelijke of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen heeft gehad. Vertel uw arts ook of u andere soorten allergieën heeft, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen of dieren. Voor producten zonder recept, lees het etiket of de verpakking zorgvuldig door.

Interacties met alcohol/tabak/voedsel

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet worden gebruikt tijdens of rond het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien er interacties kunnen optreden. Het gebruik van alcohol of tabak in combinatie met bepaalde geneesmiddelen kan ook interacties veroorzaken. Bespreek met uw zorgverlener het gebruik van uw medicijn met voedsel, alcohol of tabak.

Interacties met andere geneesmiddelen

Hoewel bepaalde geneesmiddelen helemaal niet samen mogen worden gebruikt, kunnen in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen samen worden gebruikt, zelfs als er een interactie kan plaatsvinden. In deze gevallen kan uw arts de dosis willen wijzigen of kunnen andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts of zorgverlener of u een ander voorgeschreven of niet-voorgeschreven (OTC) geneesmiddel gebruikt.

Gebruik bij ouderen?

Veel medicijnen zijn niet specifiek bij oudere mensen onderzocht. Daarom is het misschien niet bekend of ze precies zo werken als bij jongere volwassenen of dat ze bij oudere mensen andere bijwerkingen of problemen veroorzaken. Er is geen specifieke informatie die het gebruik van podofilox bij ouderen vergelijkt met het gebruik in andere leeftijdsgroepen.

Gebruik bij kinderen?

Studies van dit geneesmiddel zijn alleen gedaan bij volwassen patiënten, en er is geen specifieke informatie die het gebruik van podofilox bij kinderen vergelijkt met het gebruik in andere leeftijdsgroepen.

Borstvoeding tijdens kuur

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van het risico van zuigelingen bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen af tegen de potentiële risico’s voordat u deze medicatie tijdens de borstvoeding inneemt.