Wie vind je Op1

Receptie

Op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur zijn de gastvrouwen Yvonne en Mariëtte van OP1 aanwezig en beschikbaar voor ontvangst en rondleiding, reserveren, post en in overleg voor eventuele administratieve ondersteuning.


Partners Kulturhus

OP1 is een ruimte op de eerste verdieping van het Raalter Kulturhus dat staat in het bruisende hart van ons dorp. Het Kulturhus biedt plaats aan verschillende maatschappelijke organisaties. Met een bibliotheek en een gezellig koffie- en lunchroom van de Parabool heeft het gebouw een levendig en open karakter.

In dit gebouw zijn verschillende organisaties gehuisvest zoals: de Poprock Factory, Wereldwinkel, de Parabool, Landstede Welzijn, Landstede MBO, het Vrijwilligerspunt, de Bibliotheek, Stichtingen zoals Vluchtelingenwerk, Humanitas en Leergeld, de Algemene hulpdienst, de Katholieke Bond voor Ouderen, Buurtzorg,  en Dimence (De Kern).


Karin Gerritsen

Eigenaar Gerritsen Communicatie

“Als freelance communicatieregisseur maak ik regelmatig gebruik van een werkplek OP1: centraal gelegen, professioneel en betaalbaar. Een prima ruimte om lekker rustig te werken, maar ook om anderen te ontmoeten. En de koffie is heerlijk.”


Bart Pronk

Eigenaar Bart Online

“Ik heb al veelvuldig gebruik gemaakt van OP1 en dat is me goed bevallen. Ik heb daarom een abonnement afgesloten. Momenteel werk ik veel vanuit huis en ervaar de afwisseling van een dag werken bij OP1 als zeer prettig. Je spreekt er anderen, werkt in een inspirerende omgeving en het is natuurlijk een perfecte locatie om klanten uit te nodigen.”


Edith Schrijver

Eigenaar HR Solutions

Edith Schrijver begon in 2013 voor zichzelf als HRM-adviseur en coach. Na de opstart vanuit huis kiest ze nu voor een professionele werkplek OP1. “Ik vind het prettig om naar een werkplek te kunnen gaan zodat ik niet meer vanuit huis hoef te werken. Zo ga ik bewust naar het werk en is thuis ook thuis! Ook is het voor mij een leuke manier om zelfstandige professionals te ontmoeten om zo mijn netwerk verder uit te breiden.”


Hilco Haarsman

Projectontwikkelaar Woningstichting SallandWonen

“Wat ik mis op ons eigen kantoor, vind ik OP1. Ik kom er om ondernemende mensen te ontmoeten, of de soms drukke afdeling even te ontvluchten. Ook is OP1 voor mij een professionele plek om mensen uit te nodigen voor een vergadering. OP1 inspireert en motiveert!”


Martin Koekenberg

Martin-KoekenbergEigenaar DeOnlineStrateeg.nl

“Voor mijn activiteiten in Raalte en omgeving was ik op zoek naar een goede locatie om klanten te ontvangen en workshops te organiseren. Bij OP1 kan dit prima. De eerste serie workshops is inmiddels al weer afgerond en het smaakt naar meer!”
DeOnlineStrateeg.nl ondersteunt ondernemers bij hun vragen over hun online activiteiten. Dit kan uiteenlopen van wat ze met hun website moeten tot het opstellen van een complete online strategie. Na het opstellen van deze strategie zet DeOnlineStrateeg.nl ook de diverse social media kanalen en advertentie campagnes op. Samen met iMonitoring & Google Analytics wordt het effect van deze online activiteiten in kaart gebracht. DeOnlineStrateeg.nl bedenkt, regelt en analyseert uw online activiteiten! Neem voor vragen contact op via een van de sociale kanalen of via info@deonlinestrateeg.nl. Persoonlijk contact? Graag! Maak een afspraak met Martin Koekenberg via 06-20621596.


Arno Kleine Staarman

Pasfoto-Arno-2014Eigenaar Aranto

“Als projectmanager ruimtelijke ontwikkeling start de haalbaarheid van een gebiedsontwikkeling altijd met de toegevoegde waarde voor de toekomstige gebruikers. Daarom kies ik ook als flexwerker voor OP1 Raalte met als toegevoegde waarde: andere Zelfstandig Professionals te ontmoeten, kennis te delen, zicht- en vindbaar te zijn en met co-creatie mijn omzet te vergroten. De maandelijkse Meetup Zelfstandig Professionals Raalte is daar hét voorbeeld van. Als bijkomend voordeel is OP1 Raalte in het centrum van Raalte gelegen en een representatieve locatie om relaties te ontvangen”.


Vanessa Holtkuile

Eigenaar Waardevol Vastgoed

“Sinds kort werk ik als zelfstandig adviseur op het gebied van maatschappelijk vastgoed en Multitfunctionele Functionele Accommodaties (MFA’s). Ik ben met werken vanuit huis begonnen, maar dat werkte voor mij niet. Een flexplek bij Op1 was een uitkomst. Na een korte periode ad hoc bij Op1 te hebben gewerkt, heb ik recent een abonnement genomen op een flexplek.
Het werken bij Op1 brengt mij naast een fijne en representatieve werkplek op een toegankelijke locatie ook inspiratie en nieuwe contacten om mijn netwerk uit te breiden.
Vanuit mijn vakgebied vind ik het bovendien interessant om vanuit OP1 te werken; ik werk nu niet alleen aan MFA’s, maar ook zelf in een MFA.”